De mogelijkheden.

Voor de jonge beginner, gevorderde, specialist, professional of liefhebber. Hieronder vindt u de mogelijkheden of maak een afspraak voor een gratis proefles* bij Drumles Den Bosch!

(*Voor leerlingen onder de 21 jaar is een proefles gratis wanneer wordt overgegaan tot inschrijving en afname van lessen. Anders wordt er € 12,50 in rekening gebracht. Boven de 21 jaar kost een proefles € 17,50.)

Groepsles, muziekles.                                                                             

Het uitgangspunt van een groepsles is minimaal 2 leerlingen, 30 min., 3 leerlingen, 45 min., maximaal 4 leerlingen, 1 uur.

Vanaf 7 jaar.

Een geschikte leeftijd om te leren drummen is meestal 8 jaar. Vanwege het fysieke aspect. Uitzonderingen kunnen gemaakt worden om op 7 jarige leeftijd te beginnen. Dit gebeurt dan in een klein groepje van 2 of 3 waar samenspel een onderdeel van de lessen vormt. In deze muziekles wordt gebruik gemaakt van drums, percussie, marimba en vibrafoon. Alleen mogelijk bij voldoende aanmeldingen.

 

Vanaf 8 jaar.

Groepsles is een beproefde methode om leerlingen alle beginselen van muziek d.m.v. slagwerk bij te brengen. In deze lessen wordt gebruik gemaakt van drums, percussie, marimba en vibrafoon. Samenspelen is een onderdeel van de les. Groepjes worden gevormd op basis van leeftijd, beschikbaarheid enz. Een groot voordeel is dat de lessen goedkoper zijn, de les langer duurt en meer mogelijkheden heeft dan een individuele drumles!

De ervaring leert dat leerlingen die al wat jaren drummen nog steeds een voorkeur hebben voor groepsles, juist vanwege het samenspelen met als gevolg een bredere ontwikkeling. De mogelijkheid om eigen stukken of favoriete liedjes mee te brengen wordt gestimuleerd. Deze worden dan in de les vorm gegeven of gearrangeerd. De muziekles krijgt zo dezelfde aspecten als in een band spelen. Muziek maken gaat o.a. over initiatief nemen en dat wordt vanaf het begin aangemoedigd. In dezelfde les wordt natuurlijk ook aandacht besteed aan de persoonlijke ontwikkeling en interesse van de leerling. Het leren meespelen en uitzoeken van je favoriete muziek  is vanzelfsprekend, met streaming muziekdiensten, You Tube en muziek productie apps op een pc en tablet hebben we bijna alles binnen bereik. Er zijn geen standaard ‘les pakketten’, iedereen is en klinkt anders! Ook hier, langer les, vanwege een groepsaandeel en een voordeliger tarief!

Individueel drumles

Dit kan een uitkomst zijn voor iemand die zich wil verdiepen met extra veel huiswerk of juist meer persoonlijke begeleiding of coaching nodig heeft. Ook is dit mogelijk voor iemand die later in het seizoen begint met de drumles.

Voor drummers die al in een band of workshop spelen kan er meer aandacht zijn voor o.a. de technische aspecten van het te spelen repertoire. Het samenspelen en de daarbij behorende interactie met mede muzikanten krijgt dan al aandacht buiten de drumles. Het leren meespelen en uitzoeken van je favoriete muziek  is vanzelfsprekend, met streaming muziekdiensten, You Tube en muziek productie apps op een pc en tablet hebben we bijna alles binnen bereik. Leren hoe je drums kunt opnemen met o.a. een music software programma behoort tot de vele mogelijkheden. Dit is natuurlijk ook voor mensen die een carrière in de muziek ambiëren. Hierbij kan je denken aan een vervolgopleiding aan een conservatorium of de Rockacademie.

Vanaf 21 jaar.

De individuele les is geschikt als je een bepaald onderwerp wilt verdiepen of wilt beginnen met spelen op een instrument naar keuze.

 

In een groep, vanaf 2 personen, om te beginnen met spelen. Alleen bij genoeg aanmeldingen natuurlijk. Er kan dan een traject uitgestippeld worden waar aan verschillende onderwerpen aandacht wordt besteed of juist de nadruk ligt op samenspelen. De instrumenten waarvan gebruik gemaakt kan worden zijn drums, percussie, conga, marimba, vibrafoon enz..

 

Voor drummers die al in een band of workshop spelen kan er meer aandacht zijn voor o.a. de technische aspecten van het te spelen repertoire. Het samenspelen en de daarbij behorende interactie met mede muzikanten krijgt dan al aandacht buiten de drumles. Het leren meespelen en uitzoeken van je favoriete muziek is vanzelfsprekend, met streaming muziekdiensten, You Tube en muziek productie apps op een pc en tablet hebben we bijna alles binnen bereik. Leren hoe je drums kunt opnemen met o.a. een music software programma behoort tot de mogelijkheden. Dus geschikt voor de beginner, specialist, liefhebber en professional.

Schrijf je in voor een proefles

NAAM

EMAIL

TELEFOON

UW VRAAG

Gratis proefles*

Voor leerlingen onder de 21 jaar is een proefles gratis wanneer wordt overgegaan tot inschrijving en afname van lessen. Anders wordt er € 12,50 in rekening gebracht. Boven de 21 jaar kost een proefles € 17,50

 

Drumles kado!

Natuurlijk is het mogelijk om iemand aangenaam te verrassen voor een echte drumles. Tijdsduur op afspraak.

 

Stuur een mail naar: info@drumlesdenbosch.nl of vul het contactformulier in.