De mogelijkheden.

Voor de jonge beginner, gevorderde, specialist, professional of liefhebber. Hieronder vindt u de mogelijkheden of maak een afspraak voor een gratis proefles* bij Drumles Den Bosch!

(*Een proefles is gratis wanneer wordt overgegaan tot inschrijving en afname van lessen. Anders kost een proefles, € 10,00 tot 21 jaar, € 15,00 vanaf 21 jaar.)

Groepsles, muziekles.                                                                             

Het uitgangspunt van een groepsles 2 leerlingen (30 minuten), bij 3 leerlingen (45 minuten) en 4 bij leerlingen (60 minuten)

Vanaf 8 jaar.

Groepsles is een beproefde methode om leerlingen alle beginselen van muziek d.m.v. slagwerk bij te brengen. In deze lessen wordt gebruik gemaakt van drums, percussie, marimba en vibrafoon. Samenspelen is een onderdeel van de les. Groepjes worden gevormd op basis van leeftijd, beschikbaarheid enz. Een groot voordeel is dat de muzieklessen goedkoper zijn, de les langer duurt en meer mogelijkheden heeft dan een individuele drumles!

De ervaring leert dat leerlingen die al wat jaren drummen nog steeds een voorkeur hebben voor groepsles, juist vanwege het samenspelen met als gevolg een bredere ontwikkeling. De mogelijkheid om eigen stukken of favoriete liedjes mee te brengen wordt gestimuleerd. Deze worden dan in de les vorm gegeven of gearrangeerd. De muziekles krijgt zo dezelfde aspecten als in een band spelen. Muziek maken gaat o.a. over initiatief nemen en dat wordt vanaf het begin aangemoedigd. In dezelfde les wordt natuurlijk ook aandacht besteed aan de persoonlijke ontwikkeling en interesse van de leerling. Het leren meespelen en uitzoeken van je favoriete muziek  is vanzelfsprekend, met streaming muziekdiensten, You Tube, Spotify en muziek apps op een tablet hebben we bijna alles binnen bereik. Er zijn geen standaard ‘les pakketten’, iedereen is en klinkt anders! Ook hier, langer les, vanwege een groepsaandeel en een voordeliger tarief!

Privé drumles

Dit kan een uitkomst zijn voor iemand die zich wil verdiepen met extra veel huiswerk of juist meer persoonlijke begeleiding of coaching nodig heeft. Ook is dit mogelijk voor iemand die later in het seizoen begint met de drumles.

Voor drummers die al in een band of workshop spelen kan er meer aandacht zijn voor o.a. de technische aspecten van het te spelen repertoire. Het samenspelen en de daarbij behorende interactie met mede muzikanten krijgt dan al aandacht buiten de drumles. Het leren meespelen en uitzoeken van je favoriete muziek is vanzelfsprekend, met streaming muziekdiensten, You Tube, Spotify en muziek  apps op een tablet hebben we bijna alles binnen bereik. Leren hoe je drums kunt opnemen met o.a. een music software programma behoort tot de vele mogelijkheden. Dit is natuurlijk ook voor mensen die een carrière in de muziek ambiëren. Hierbij kan je denken aan een vervolgopleiding aan een conservatorium of de Rockacademie.

Vanaf 21 jaar.

De privé les is geschikt als je je in een onderwerp wilt verdiepen, inspiratie wilt komen opdoen. je drumvocabulaire wilt uitbreiden of meer algemene bijscholing wenst. Bij ons gaan praktijkervaring, kennis van muziekstijlen en techniek samen.

Wil je beginnen met spelen? Je bent nooit te oud om te leren! Er komen drummers op les van 21 tot 65 jaar.

Er kan een traject uitgestippeld worden waar aan verschillende onderwerpen aandacht wordt besteed of juist de nadruk ligt op samenspelen. De instrumenten waarvan gebruik gemaakt kan worden zijn drums, percussie, conga, marimba, vibrafoon enz.. Het leren meespelen en uitzoeken van je favoriete muziek is vanzelfsprekend, met streaming muziekdiensten, You Tube, Spotify en muziek apps op een tablet hebben we bijna alles binnen bereik.

Voor drummers die al in een band of workshop spelen kan er meer aandacht zijn voor o.a. de technische aspecten van het te spelen repertoire, sight reading en het onderzoeken van muziekstijlen. Het samenspelen en de daarbij behorende interactie met mede muzikanten krijgt dan al aandacht buiten de drumles.

Leren hoe je drums kunt opnemen met o.a. een DAW software programma behoort tot de mogelijkheden. Dus geschikt voor de beginner, specialist, liefhebber en professional.

Schrijf je in voor een proefles

  NAAM

  EMAIL

  TELEFOON

  UW VRAAG

  Gratis proefles*

  Een proefles is gratis wanneer wordt overgegaan tot inschrijving en afname van lessen. Anders kost een proefles, € 10,00 tot 21 jaar, € 15,00 vanaf 21 jaar.

   

  Drumles kado!

  Natuurlijk is het mogelijk om iemand aangenaam te verrassen voor een echte drumles. Tijdsduur op afspraak.

  Stuur een mail naar: info@drumlesdenbosch.nl of vul het contactformulier in.

   

  Uw mail wordt standaard binnen 2 dagen beantwoord. Geen mail ontvangen? Soms komt de mail ongewenst in uw spam inbox terecht. U kunt deze eenvoudig controleren of even bellen.