DE MOGELIJKHEDEN

Rhythm and Progress, Drumles Den Bosch

Voor de jonge beginner, gevorderde, specialist, professional of liefhebber. Op deze pagina vind je een uitgebreid overzicht van de diverse les mogelijkheden bij Drumles Den Bosch. 

 

De kosten voor een proefles bedragen € 10,00 tot 21 jaar. Voor volwassenen zie losse lestarief in overzicht vanaf 21 jaar.

Muziekles in groepsverband, vanaf 8 jaar
Groepslessen worden gegeven in groepjes van 2 leerlingen (30minuten) of 3 leerlingen (45 minuten).

Alle basisbegrippen van muziek en drummen kun je hier in een groepsles leren. Je gaat samen met leeftijdgenoten aan de slag. In deze lessen wordt gebruik gemaakt van drums, percussie, marimba en vibrafoon. Door deze combinatie van instrumenten krijgen kinderen en jongeren de kans om op een leuke manier het geleerde meteen in de praktijk te brengen. Zo ontstaat een echte bandvorm waarin jonge drummers met veel plezier leren samenspelen. Alle elementen van muziek, ritme, melodie, harmonie komen voorbij. Groepjes worden gevormd op basis van leeftijd, niveau, beschikbaarheid, etc.

Rhythm and Progress Drumschool
Drumles Den Bosch, Istanbul Agop, Rhythm and Progress

Privéles tot 21 jaar
Mogelijkheden: 20 min. per week, 30 min. per week, 45 min. per 2 weken. De privéles kan ook een uitkomst bieden voor een inschrijving later in het cursusjaar.

Vanaf 21 jaar
Mogelijkheden: 30 min., 45 min. of 60 min., waarbij 4 lessen binnen 8 weken afgenomen kunnen worden. Of voor een enkele drumles cadeau.

Vanaf de allereerste les begin je hier met drummen. Waarbij je op een leuke manier leert je spel en vaardigheden te verbeteren. Er wordt aandacht besteed aan hoe je je stokken vast moet houden, hoe je drums horen te staan en hoe je leert luisteren naar muziek. Heb je al een basis in drummen, dan gaan we gewoon verder waar je gebleven bent. Die horizon kan niet breed genoeg zijn. Je kunt denken aan verschillende stijlen leren spelen, je techniek verbeteren, het leren improviseren, etc. En natuurlijk beantwoorden wij graag jouw drumvragen! Samen kijken we naar wat wenselijk en haalbaar is in de beschikbare oefentijd. Zo gaan we samen op zoek naar jouw geluid. Het leren oefenen om zo je drumgrenzen te verleggen is een onderdeel van de les. Zo blijven de lessen effectief en zullen wij je inspireren tot meer!